Новини

Вадима Заяця обрали президентом ФСК «Буковина»

Новий керівник клубу планує зберегти прописку команди в Другій лізі цього сезону, а з наступного – поборотися за підвищення у класі.

Фото olimpik.com.ua

Сьогодні, 7 лютого, у Чернівцях відбулися позачергові збори громадської організації «Футбольно-спортивний клуб «Буковина». Під час них новим президентом обрали Вадима Зайця, який у 2010–2013 роках працював головним тренером чернівецької команди.

Віце-президентом клубу залишиться Роман Дрінь. На посаду генерального директора ФСК «Буковина» обрали Валерія Королянчука. Про це у коментарі «Шпальті» повідомив уже екс-гендиректор клубу Ігор Наболотний.

«Ми з екс-президентом Сергієм Гринюком передаємо справи новим керівникам. Мені запропонували залишитися в клубі, але на іншій посаді, найближчим часом із Вадимом Григоровичем обговоримо це питання», – розповів Ігор Наболотний.

За його словами, першочергове завдання, яке планує вирішити новий президент – залишитися в Другій лізі, покинувши останнє місце в турнірній таблиці. А в наступному сезоні команда має поборотися за підвищення у класі та прохід у Першу лігу.

Читайте також: Пробити дно. Підсумки півріччя для футбольного клубу «Буковина»

 

Коментарі