Новини

Новим президентом футбольного клубу «Буковина» може стати Вадим Заяць

Питання зміни керівництва чернівецької команди розглядатимуть на зборах 7 лютого.

Фото olimpik.com.ua

7 лютого відбудуться загальні збори громадської організації «Футбольно-спортивний клуб «Буковина», до якої входять 13 членів. До порядку денного внесли поточні питання життєдіяльності команди, головне з яких – зміна президента клубу. Про це в коментарі «Шпальті» повідомив генеральний директор ФСК «Буковина» Ігор Наболотний.

«Я впевнений на 99,9%, що у клубу буде нове керівництво. Прізвище кандидата поки що зберігається в суворій таємниці. Навіть не всі члени нашої громадської організації в курсі, хто цей кандидат», – повідомив він.

Як стало відомо «Шпальті» з власних джерел, на посаду президента «Буковини» претендує колишній головний тренер (2010 – 2013 рр.) чернівецької команди Вадим Заяць.

«Не можу ні підтвердити, ні спростувати цю інформацію, 7 лютого все дізнаєтеся. Саме в цей день мають відбутися збори засновників громадської організації ФСК «Буковина», тоді будуть ухвалені певні рішення, давайте дочекаємося їх», – сказав у коментарі «Шпальті» Вадим Заяць.

Причому засновники ГО «ФСК «Буковина» розглядають варіант, за якого Вадим Заяць буде поєднувати посади президента та головного тренера. Сам Вадим Григорович на запитання, чи хотів би попрацювати з чернівецькою командою, відповів:

«Я колись сказав, що у своєму житті буду тренувати тільки одну команду – «Буковину» і все».

Водночас Ігор Наболотний із приходом нового керівництва найімовірніше припинить співпрацю з клубом.

«До 7 лютого я працюю, а там, думаю, що будуть зміни», – повідомив він.

Ігор Наболотний також розповів, що комплектація команди перед відновленням чемпіонату поки призупинена, оскільки нове керівництво (якщо рішення буде ухвалене) буде по-новому ставити турнірні завдання і критерії до підбору гравців.

Читайте також: Пробити дно. Підсумки півріччя для футбольного клубу «Буковина»

 

Коментарі