Афіша, Новини

Діти з особливими потребами презентують у Чернівцях анімаційну виставу «Океани»

Це перша вистава у форматі «Особливого театру». 

26 січня, о 18:00, у палаці «Академічний» (вулиця Шіллера, 11) відбудеться вистава «Океани». Цією виставою громадська організація «Особливі серед нас» спільно з керівниками «Театру анімації» Іваном та Катериною Бутняками дають старт створенню у Чернівцях особливого театру. Учасники «Океанів» – діти з особливими потребами, діти з синдромом Дауна та ДЦП, аутизмом, ЗПР та батьки особливих діток.

«Океани» − це вимір в інший Всесвіт, де є герой з особливими потребами, він «не такий, як усі». Одного разу він знаходить у своєму наплічнику медузу, що світиться. Саме тоді й розгортається цікавий сюжет, сповнений пригод та перешкод. Герой ділиться радістю знахідки з тими, хто цього потребує, і приводить своїх друзів до океану. Перед ними безмежний світ води з його жителями… І навіть сама Королева Океану.

Вам буде цікаво: «Океани». Особливі діти презентували чернівчанам анімаційну виставу»

Вистава заявляє про світ людей з особливими потребами. Вона зрозуміла будь-якою мовою: актори грають майже без слів, лише за допомогою пластики тіла та оживлення предметів.

Читайте також: Надавати неживому душу. Іван та Катя Бутняки про театр анімації і створення особливої вистави

«Особливий театр» – це творчий простір, який дає можливість людині з особливими потребами соціалізуватися, розкривати свій творчий потенціал та цілісно розвиватися.

Вартість квитка 50 грн. Телефонуйте – 050 889 4484 (Тетяна).

Коментарі