Жива ялинка, камін та ангели. Як у Чернівцях прикрашають вітрини закладів. Фото

Чернівецькі заклади зустрічають гостей із новорічно-різдвяним настроєм.

 

Частина 2. Читайте також: Білі ведмеді, ельфи та незвичні ялинки. Як у Чернівцях прикрашають вітрини закладів

У Чернівцях заклади харчування вже прикрасили свої вітрини з нагоди прийдешніх новорічно-різдвяних свят. Гостей зустрічають елегантні декорації, стильні новорічні ялинки і казкове освітлення. Прикрашені заклади змушують повірити в різдвяну казку. «Шпальта» пройшлася містом та зібрала найоригінальніші варіанти декорацій.

Неподалік від ЧНУ ім. Ю. Федьковича ресторація «RitaSteinberg» прикрасила свої вікна гілочками ялини, які переплітаються з новорічними вогнями.

 

Увагу чернівчан та туристів привертає вітрина торгового комплексу «Міленіум» на вул. Університетській, 4. Основною її окрасою є ангел, який символізує духовність та створює різдвяну атмосферу.

 «Хотілося зробити щось світле, духовне, крім того, щоб несло у собі українські мотиви, адже українські символи неймовірно красиві», – каже дизайнерка вітрин Оксана Ящук.

На проспекті Незалежності привертає увагу вітрина магазину «Вища проба» ( вул. Небесної сотні, 7).  Тут камін, Санта Клаус, олені та багато різноманітних прикрас.

«Упродовж декількох років ми втілюємо ідею з каміном, оскільки він створює домашній затишок, який присутній у нашому магазині», – кажуть працівники магазину.

Ірина Болеста

             

Залишити відгук