Новини

Білі ведмеді, ельфи та незвичні ялинки. Як у Чернівцях прикрашають вітрини закладів. Фото

Чернівецькі заклади зустрічають гостей із новорічно-різдвяним настроєм.

У Чернівцях готельно-ресторанні заклади вже прикрасили свої вітрини з нагоди прийдешніх новорічно-різдвяних свят. Гостей зустрічають елегантні декорації, стильні новорічні ялинки і казкове освітлення. «Шпальта» пройшлася містом та зібрала найоригінальніші варіанти декорацій.

У ресторані «New York Street Pizza» на вікнах – трендові прикраси зі сніжинками й оленями. На якусь мить складається враження, ніби перебуваєш на святковій вулиці Мілана.

Адміністраторка закладу Юлія Шаян розповідає, що декорації для їхніх закладів виготовили фахівці event-компанії «Artline».

«Олені є одними з символів Нового року. У нас вони в трендовому кольорі, який видно здалеку. Багато чернівчан, туристів звертають увагу на вітрину, розглядають, милуються. Приємно, що прикраси подобаються людям і дарують новорічний настрій», – каже дівчина.

З вікон «Панської гуральні» добрими поглядами перехожих зустрічають різдвяні ангели і голуби миру. Тут також зображені гірські краєвиди, театр і ратуша.

Адміністраторка ресторану Юлія Собченко поділилася концепцією декору.

«Цьогоріч особливу увагу ми приділили саме різдвяній темі. Тут і буковинські гори, і морозна ніч перед Різдвом, і архітектурні пам’ятки Чернівців. Усе – для ще більшого відчуття свята та різдвяного затишку».

А у кафе-бутіку солодощів «Мантулки» з вітрин виглядають яскраві ельфи. Офіціантка Каріна Мурашко каже, що ці помічники Санти створюють надзвичайно казкову атмосферу.

На Центральній площі неможливо пройти повз вікна готельно-ресторанного комплексу «AllureInn». Тут не інакше як візуалізація білосніжної Лапландії. Добряки-ведмедики, сніговички і щирі усмішки дітей.

Директорка «AllureInn» Інна Клим каже, що над оформленням працювали всією командою. Прагнули, щоб прикраси сподобалися дітям, і щоб кожен відчув радісну атмосферу різдвяних свят.

 

 

Альона Чорна

Коментарі