Афіша, Новини

У Чернівцях відбудеться шоста зустріч змінотворців

Цього разу зустріч пройде на вулиці Бетховена.

У четвер, 6 грудня, у Чернівцях відбудеться Chernivtsi Networking: Change Makers vol.6. Цього разу зустріч пройде на вулиці Бетховена, 4 (у ще офіційно не відкритій піцерії Артема Жука). Початок о 19:00.

Нетворкінг – подія, під час якої учасники знайомляться, спілкуються, обмінюються думками, ідеями та досвідом. Мета – зібрати в одному місці людей з різних середовищ. Тих, які готові бути змінотворцями (Change Makers), жити розумінням проактивності та небайдужості, творити великі та маленькі зміни в суспільстві та державі.

Організатори такої події у Чернівцях: Тарас Корнійчук, Любов Марушина, Сергій Кізіма та Ігор Константинюк. 

Це вже шоста зустріч у такому форматі. Вперше чернівчани зустрічалися для «small talk» 2 серпня у дворику Українського народного дому, після того були зустрічі на площі Філармонії та на вулиці Ольги Кобилянської. П`ята зустріч відбулася на провулку Пушкіна у вільному просторі.

Що таке Networking Change Makers? Це відкритий простір для спілкування, живого та драйвового. Це місце зустрічей та знайомств, що надихають. Це формат, де немає формату, для свободи та прояву кожного. Це місце, де можна зустріти представників державного та громадського секторів, науки, медіа, культури та бізнесу.

Коментарі