Новини

Заступники Каспрука продовжать працювати в Чернівецькій міській раді

Після відставки мера Володимир Середюк та Олександр Паскар не писали заяв на звільнення.

Заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів Володимир Середюк та Олександр Паскар не писали заяв на звільнення після дострокового припинення повноважень мера Чернівців Олексія Каспрука. Про це посадовці повідомили в коментарі «Шпальті»

«Рішення про зняття мера на мені позначиться тільки збільшенням сфери відповідальності, оскільки додасться роботи. Питання відставки чи звільнення мене з посади заступника міського голови не стоїть», – сказав Володимир Середюк.

Вам буде цікаво: Солдат, який хоче стати генералом. Володимир Середюк про мерські амбіції, скандальне затримання та міські пріоритети

Він також розповів, що стосовно інших посадових осіб міської ради йому відомо про те, що одразу після відставки Олексія Каспрука у відпустку пішли директор Департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин Ярослав Городенський і начальник управління освіти Сергій Мартинюк.

Водночас, продовжує працювати й інший заступник мера Олександр Паскар.

«Я не мав ще розмов із новим керівництвом, наразі я виконую свої обов’язки. Якщо я зараз піду, то будуть певні проблеми у багатьох працівників, зокрема щодо виплати зарплати, здачі відповідної документації, тому що кінець місяця. Станом на сьогодні, я розумію, що треба працювати, а далі побачимо», – розповів у коментарі «Шпальті» Олександр Паскар.

Читайте також: Як у Чернівцях знімали з посади мера Олексія Каспрука. Фото

Також заступники чернівецького міського голови висловили свою думку щодо дострокового припинення повноважень мера Олексія Каспрука:

«Насправді, це була прогнозована подія, єдине питання було, чи вистачить у депутатів голосів. Звичайно, міська рада працює набагато активніше, коли вона укомплектована – міським головою, заступниками, секретарем. Я думаю, тільки час може показати, чи це рішення було правильним, чи ні», – сказав Володимир Середюк.

«Я давно вже з політикою зав’язав, моє основне кредо – просто працювати на благо чернівчан», – прокоментував ситуацію в ратуші Олександр Паскар.

Нагадаємо, 26 липня депутати Чернівецької міської ради 29 голосами ухвалили рішення про дострокове припинення повноважень міського голови Олексія Каспрука. Повноваження мера виконуватиме секретар міськради Василь Продан.

Більше за темою: Каспрук більше не мер Чернівців. Коментарі сторін

 

Коментарі