Новини

Футболіст Олександр Зінченко став чарівником у Місті Добра в Чернівцях

У кризовому центрі розповіли, що лідери суспільних думок часто надихають вихованців «Міста Добра» на створення нових проєктів.

Український футболіст Олександр Зінченко став одним із членів команди підтримки «Міста Добра». Таких людей у закладі називають «чарівниками».

Про це розповіли «Шпальті» у «Місті Добра».

Зінченко фінансово підтримав «Дім Метеликів» — медичний центр з хоспісом та реабілітаційним центром. Також допоміг із закупівлею медикаментів та харчування для дітей, які проходять лікування у хоспісі.

«На нашій стіні чарівників зʼявилось нове імʼя. Тут люди, які є опорою та силою “Міста Добра”, які надихають нас кожного дня і завдяки кому ми можемо втілювати життєво важливі проєкти для дітей. Він не лише є національною гордістю, натхненням для наших дітей та прикладом найкращих цінностей, він також підтримує “Місто Добра”, а значить є важливим гравцем в команді див, які ми втілюємо разом заради дітей», — зауважують у Місті Добра. 

Також у кризовому центрі додають, що відомі люди, а зокрема лідери суспільних думок часто надихають вихованців «Міста Добра» на створення нових проєктів. Також мотивують рухатися вперед.

Читайте також: «Після занять із чотирилапими діти не бояться контакту з медперсоналом». Як у чернівецькому хоспісі «Місто добра» проводять каністерапію

 

Коментарі