Афіша

У Чернівцях на Миколайчук OPEN покажуть стрічку-міф «Морена»

Фільм можна буде переглянути під час фестивалю з 15 до 23 червня.

Фото: Миколайчук OPEN

У Чернівцях на міжнародному кінофестивалі «Миколайчук OPEN», який пройде з 15 по 23 червня, покажуть стрічку-міф «Морена». 

Фільм жахів з елементами еротики «Морена» режисера Сергія Альошечкіна увійде до позаконкурсної програми третього Миколайчук OPEN.   

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Миколайчук OPEN.

Стрічку-міф Сергія Альошечкіна, яка лежала на полиці з 2018 року, вперше покажуть на Миколайчук OPEN. 

«Торік ми показали на Миколайчук OPEN чорну треш-комедію “Вересень”. Це був фільм про який ходили легенди і далеко не всі вірили, що він справді існує. “Морена” — не менш легендарна стрічка. Тут поєдналися фільм жахів з буйним еротизмом, містичність сюжету та таємнича історія раптової багаторічної паузи між завершенням зйомок і виходом у прокат. Нам пощастило мати нагоду першими показати цей фільм, який претендує на те, щоб зайняти особливе місце в історії українських жахастиків», – розповів програмний директор фестивалю Алекс Малишенко. 

Фото: Миколайчук OPEN

За сюжетом, закохана пара Ганна та Юрко приїжджає на гостини до батьків дівчини у невеличке село. Молода відьма Іванка, яку односельці прозвали Мореною, кладе око на Юрка в ніч на Івана Купала та наражає його на небезпеку. Так починається ця містична і моторошна історія, сповнена жаги, вбивств та загадкових перетворень.

Режисер, сценарист та оператор-постановник фільму — Сергій Альошечкін, відомий своїми телепроєктами, які знімає вже 20 років. Зйомки фільму проходили у Карпатах, а також на Буковині у селі Іспас та Київщині. 

Нагадаємо, у Чернівцях триває підготовка до міжнародного кінофестивалю «Миколайчук OPEN».

 

Коментарі