Новини

Буковина вперше за два роки проведе домашній матч з уболівальниками

Кількість доступних місць для вболівальників на трибунах не розголошують, водночас повідомляють, що її визначили з урахуванням місткості укриття.

На матчі Буковини вперше за 2 роки допустять вболівальників

Фото Ігоря Константинюка

Футбольний клуб «Буковина» проведе перший домашній матч весняної частини сезону проти команди «Чернігів — ШВСМ». Він відбудеться наступної суботи, 30 березня, о 13:30.

Як повідомляє пресслужба команди, на трибуни стадіону «Буковина» повертаються футбольні вболівальники. Це перший за понад два роки домашній матч «Буковини», котрий пройде з глядачами. Відвідувачам обіцяють оновлений фудкорт, активності для дітей, фотозону та подарунки від клубу.

Водночас кількість місць обмежена з міркувань безпеки та з розрахунку місткості укриття.

Для військовослужбовців вхід на матч – вільний. Також діє знижка 50% для пільгової категорії за наявності посвідчення (пенсіонери, студенти, люди з інвалідністю).

«50% від продажу квитків буде перераховано ЗСУ, адже саме завдяки нашим захисникам ми маємо змогу грати в справжній український футбол та вболівати за улюблену команду», – йдеться в повідомленні клубу.

Раніше «Шпальта» розповідала, що СФК «Буковина» була серед клубів, котрі зверталися до Професійної футбольної ліги з проханням повернути вболівальників на трибуни.

Також «Буковина» проводила відкрите тренування для вболівальників клубу.

Коментарі