Новини

Бібліотеки на Буковині отримали понад двісті книг англійського від британських видавництв

Літературу для дорослих, підлітків та дітей в рамках проєкту «Незламні бібліотеки» отримали нещодавно публічно-шкільні книгозбірні Глибоцької громади.

Бібліотеки на Буковині отримали понад двісті книг англійського від британських видавництв

фото Чернівецької обласної ради

Нещодавно на Буковині бібліотеки Глибоцької громади отримали понад двісті книг англійською мовою від британських видавництв.

Про це на своїй сторінці у фейсбуку повідомили у Чернівецькій обласній раді.

215 книг англійською мовою для дорослих, підлітків та дітей вдалось отримати в рамках проєкту «Незламні бібліотеки». Це спільна ініціатива Українського ПЕН, британського благодійного фонду Book_Aid_International, Англійського ПЕН, Міжнародного ПЕН* та «Нової пошти». 

*International PEN — це міжнародна неурядова організація, яка об’єднує професійних письменників, редакторів і перекладачів. 

*Український ПЕН – культурна і правозахисна громадська організація, що об’єднує українських журналістів, письменників, науковців, видавців, перекладачів, правозахисників.

Нагадаємо, нещодавно Шпальта також писала, що Український інститут книги презентує інтерактивну мапу книжкової системи України, що має сприяти популяризації читання та наблизити книжку до українського читача.

Коментарі