Новини

Інститут книги презентував інтерактивну мапу книжкової екосистеми України

Інтерактивна мапа книжкової екосистеми – це зручний і корисний інструмент, який містить багато інформації про місця і події, які потрібні читацькій аудиторії.

Український інститут книги презентує інтерактивну мапу книжкової системи України, що має сприяти популяризації читання та наблизити книжку до українського читача.

Про це повідомляє Український інститут книги.

Інтерактивна мапа книжкової екосистеми – це зручний і корисний інструмент, який містить багато інформації про місця і події, які потрібні читацькій аудиторії. У першому шарі зібрана інформація про книгарні України. Найближчим часом будуть шари з літературними музеями та книжковими фестивалями.

Наразі на мапі позначено 447 книгарень. Створила інтерактивну мапу за допомогою інструментів Google Maps студентка Навчально-наукового інституту філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка Катерина Плевако. Робота над концепцією та реалізацією проєкту здійснювалася під керівництвом провідної фахівчині відділу промоції читання Українського інституту книги Віри Карасьової.

Мапа доступна за посиланням.

Інститут просить надсилати інформацію про книгарні, які поки не позначені на мапі. Звертатися можна на електронну пошту: [email protected] (у темі листа просять зазначати «Інтерактивна мапа»).

Коментарі