Новини

У Чернівцях оголосили склад журі музичного фестивалю «VodograyFest»

Головою журі обрали соліста вокальної формації «Піккардійська Терція» Андрія Капраля. 

У Чернівцях у березні проведуть фестиваль-конкурс «VodograyFest». Уже відомі імена членів журі, що буде оцінювати конкурсні заявки.

Про це розповіли організатори фестивалю Тетяна Дʼяченко та Роман Олійник.

Головою журі обрали співака, соліста вокальної формації «Піккардійська Терція» Андрія Капраля. Також він аранжувальник та автор пісень. До складу журі входять: співачка і композиторка Ольга Токар, джазовий піаніст Олег Петрович, флейтист Роман Марусяк та акторка Інна Мірошниченко.

«Оцінюватимуть конкурсантів так: ми надсилаємо пронумеровані відео учасників, а журі має оцінити їх за критеріями та 10-бальною системою. Хто отримає найбільші бали, той і переможе. Глядачі також можуть обрати своїх фаворитів на наших сторінках у соцмережах. Хто отримає найбільше вподобайок, той і матиме приз глядацьких симпатій», – зауважила Тетяна Дʼяченко.

Нагадаємо, що пісня, яку заявляють на конкурс, має бути виконана наживо, без студійного запису, з одним аранжуванням та до 4 хвилин. Може бути із супроводом чи під фонограму мінус. Учасники повинні подати відео виступу, відзнятого не раніше вересня 2023 року.

Загалом конкурс складається з чотирьох турів, починаючи з етапу надсилання відеозаписів виступів учасників (I тур). Це попередній відбір. Далі учасники змагаються у II турі, що передбачає оцінку журі за десятибальною шкалою. У III турі оголошують переможців. А гала-концерт та нагородження відбудуться у IV турі. Сама ж конкурсна частина відбуватиметься онлайн, а гала-концерт – наживо у Чернівцях 4 березня.

Що ж стосується голови конкурсної комісії, то Андрій Капрал особисто буде присутній на гала-концерті, а після оголошення переможців виступатиме для глядачів із новим альбомом.

Коментарі