Новини

Обмеження електрики: у Чернівцях вимикають світло боржникам

Нині вимикають електропостачання у тих, хто заборгував найбільше. Їхній загальний борг складає 7 мільйонів 239 тисяч гривень.

Сьогодні, 29 січня, у Чернівцях вимикають світло боржникам.

Про це повідомляє АТ «Чернівціобленерго».

«Станом на ранок планували відключити 38 абонентів із заборгованістю. Проте в останній момент п’ятеро споживачів розрахувалися з боргами, тож у роботі залишається список на 33 домогосподарства», – йдеться у повідомленні

Серед абонентів у списках на сьогодні найбільші суми боргу: 71,7 тисячі гривень, 50,4 тисячі гривень та 43 тисячі гривень. Здебільшого це мешканці приватних особняків. Водночас серед боржників є й квартири у багатоповерхівках.

Наразі у Чернівцях вимикають електрику лише боржникам із найбільшими сумами. Станом на 1 січня 2024 року енергопостачальна компанія ТОВ ЧОЕК сформувала початкові списки боржників із найбільшими сумами по місту. Нині вимикають електропостачання у тих, хто заборгував найбільше. Їхній загальний борг складає 7 мільйонів 239 тисяч гривень.

«Шпальта» повідомляла, що з початку січня енергопостачальна компанія надала Обленерго списки на вимкнення електроенергії у 895 абонентів Чернівецької области.

На завтра, 30 січня, у Чернівцях запланували вимкнути електрику за борги 31 споживачу.

 

Коментарі