Новини

У Чернівцях за понад 283 мільйони гривень відремонтують Чернівецький госпіталь ветеранів війни

Договір уклали з ТОВ «Будторгінвест». Завершити ремонтні роботи підрядник повинен до 2025 року. 

відремонтують госпіталь

Фото: Чернівецька ОВА

У Чернівцях за понад 283 мільйони гривень відремонтують Чернівецький госпіталь ветеранів війни. Зокрема реставрують приміщення шпиталю.

Про це йдеться у тендері на сайті «Prozorro».

Тендер оголосив Департамент капітального будівництва Чернівецької ОВА. Договір уклали з ТОВ «Будторгінвест». Завершити ремонтні роботи підрядник повинен до 2025 року.

Загалом за 283 467 354 гривень планують виконати ремонтні роботи та добудувати приміщення до наявних корпусів. Також за умовами тендеру підрядник зобов’язаний побудувати протирадіаційне укриття та сучасну операційну. На території Чернівецького госпіталю ветеранів війни зведуть багаторівневий паркінг.

Як проводили тендер? 

Тендер на проведення реконструкції шпиталю оголосили у грудні минулого року. Початкова ціна стартувала з 333 703 626 гривень. Водночас розмір мінімального кроку пониження ціни – 1 668 518 гривень.

На участь у торгах документи подала одна фірма – ТОВ «Будторгінвест». Підприємство запропонувало ціну – 283 467 354 гривні. Після розгляду пропозиції Департамент капітального будівництва Чернівецької ОВА 27 грудня 2023 року визнав товариство переможцем торгів. Договір про будівельні роботи з підрядником уклали 10 січня 2024 року.

Що відомо про підрядника? 

Чернівецьку компанію «Будторгінвест» заснували 1991 року. Її директор та один із кінцевих бенефіціарних власників – місцевий підприємець Олександр Дякон. Крім нього, засновниками вказані також Іван Дякон, Юлія Пожар та Лілія Ряба.

Читайте також: Реабілітація в стаціонарі: як працюватиме цьогоріч Чернівецький госпіталь ветеранів війни

Коментарі