Новини

Реабілітація в стаціонарі: як працюватиме цьогоріч Чернівецький госпіталь ветеранів війни

Реабілітацію проходитимуть діти та дорослі у стаціонарних та амбулаторних умовах.

Фото ілюстративне

У Чернівецькому госпіталі ветеранів війни цьогоріч дорослі та діти проходитимуть  реабілітацію у стаціонарних та амбулаторних умовах. 

Про це повідомляє Чернівецька обласна рада.

Як зазначив генеральний директор медичного закладу Віталій Полатайчук, госпіталь законтрактував із НСЗУ два пакети медичних гарантій на суму понад 9 мільйонів гривень.

Фото: Чернівецька обласна рада

Послуги з реабілітації надаватимуть три фахівці фізичної реабілітації медицини, три фізичні терапевти, два ерготерапевти та лікарі суміжних спеціальностей. Максимальна кількість пацієнтів, яку зможуть обслужити в установі, передбачена не більше 20. Тож розглядатимуть можливості збільшення ліжкомісць та, відповідно, штату персоналу.

Крім цього, у лютому розпочнуть ремонти в частині одного з корпусів медзакладу. Передбачають створення реабілітаційного центру на 50 ліжок. Його оснастять інноваційним медичним обладнанням та підготовлять відповідних фахівців.

Це зроблять у межах реалізації чотиристоронньої угоди – Меморандуму про партнерство та співпрацю між Чернівецькою обласною радою, Благодійною організацією «Фонд Віктора Пінчука – соціальна ініціатива», ОКНП «Чернівецький обласний госпіталь  ветеранів війни» та Чернівецькою ОВА.

 

Коментарі