Новини

Одеський кінофестиваль у 2024 році відбудеться у Києві

Для участі у конкурсі необхідно заповнити онлайн-форму на офіційному сайті та подати всі необхідні матеріали до травня 2024 року.

Одеський кінофестиваль у 2024 році відбудеться у Києві

Одеський кінофестиваль у 2024 році відбудеться у Києві

15-й Одеський міжнародний кінофестиваль відбудеться у Києві з 12 по 20 липня 2024 року.

Про це йдеться на офіційній сторінці кінофестивалю у фейсбуці.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити онлайн-форму на офіційному сайті кінофестивалю та подати всі необхідні матеріали до 14:59 (за київським часом) 1 травня 2024 року. До участі у Міжнародній європейській конкурсній програмі допускають ігрові, неігрові, анімаційні та експериментальні повнометражні європейські фільми всіх жанрів. Вимога: їх виробництво завершили у 2023 або 2024 роках.

До Національної конкурсної програми допускають ігрові, неігрові, анімаційні та експериментальні повнометражні українські фільми всіх жанрів, виробництво яких завершили у 2023 або 2024 роках.

Фільми, які подали для участі в конкурсних програмах, також можуть відібрати для участі в позаконкурсних програмах кінофестивалю.

Нагадаємо, що 14-й Одеський міжнародний фестиваль цього року відбувся у Чернівцях. У нашому місті він тривав вісім днів. З 19 по 26 серпня показали фільми конкурсної частини. Загалом у Чернівцях продемонстрували 46 стрічок. З них 32 — це українські. Переможці отримали «Золотого Дюка» та фінансову підтримку. Також вручали спеціальні нагороди, зокрема за акторську гру у фільмах.

 

Коментарі