Новини

На Буковині відкрили алею Слави в пам’ять про загиблих військових

Алею відкрили у селі Ломачинцях, що на Сокирянщині.

На Буковині відкрили алею слави

Фото: Чернівецька обласна рада

На Буковині відкрили алею Слави в пам’ять про загиблих героїв-земляків. Її відкрили у селі Ломачинцях, що на Сокирянщині.

Про це повідомляє Чернівецька обласна рада.

Тут вивісили сім світлин військових, які загинули у війні з росією. Встановили фотографії Сергія Сімчіна, Андрія Боднарюка, Максим Кравця, Миколи Колєсніка, Валерія Стародуба, Миколи Горгана та Олега Харабара.

Раніше «Шпальта» розповідала, що у Берегометській селищній громаді відкрили алею Слави захисникам, які віддали свої життя на російсько-українській війні. Захід відбувся з нагоди Дня Збройних сил України. Також за загиблими військовими провели поминальну панахиду. До заходу долучилися родини захисників, побратими, духовенство та представники місцевої влади. і і і і і і і і і і і і і  і і і і і і і і і і і і і і  і  і і і і і і і і і і і і і  і і і і і і і і і і і і і і  і і і і і і і і і і і і і і  і і і і і і і і і і і і і і  і і і і і і і і і і і і і і  і і і і і і і і і і і і і і  і і і і і і і і і і і і і і  і і і і і і і і і і і і і і  і і і і і і і і і і і і і і  

Коментарі