Новини

З Чернівців почав курсувати новий потяг: що відомо

Із Чернівців запустили потяг до Запоріжжя. Раніше анонсували й про потяг Чернівці — Ужгород. Нині на сайті Укрзалізниці немає квитків. 

З Чернівців почав курсувати новий потяг

Фото ілюстративне, Укрзалізниця


Сьогодні, 10 грудня, з Чернівців почав курсувати новий потяг. Йдеться про сполучення Чернівці — Запоріжжя.

Раніше про запуск такого маршруту анонсувала Укрзалізниця. Тоді ж йшлося про те, що 10 грудня почне курсуватиме потяг Чернівці — Ужгород.

Сполучення із Запоріжжям

Потяг «Запоріжжя — Чернівці» курсуватиме щоденно та поєднає Буковину з Івано-Франківськом, Львовом, Дніпром та Запоріжжям.

Сполучення із Закарпаттям 

Потяг №345/346 «Ужгород — Чернівці» курсуватиме щоденно. Це дозволить відновити історичне пряме сполучення Закарпаття з Буковиною через популярний гірськолижний курорт у Славську. Раніше Укрзалізниця анонсувала, що потяг із Чернівців до Ужгорода почне курсувати з 10 грудня.

Нині квитків на цей потяг на сайті та у застосунку Укрзалізниці немає.

«Шпальта» розповідала, що Укрзалізниця презентувала графік руху поїздів на 2024 рік. Є нові залізничні сполучення до Чернівців. Чернівці вперше отримають пряме сполучення з Кременчуком. №129/130 «Кременчук — Чернівці» курсуватиме через день. Загалом у новому графіку руху поїздів на 2024 рік Укрзалізниця призначає 14 нових рейсів: 11 внутрішніх та 3 міжнародних. Крім того, хочуть покращити 19 рейсів територією України та за кордон, нові сполучення для регіонів.

Коментарі