Новини

У Чернівцях оголосили конкурс на кращу тематичну авторську екскурсію містом

Взяти участь у конкурсі можуть екскурсоводи, представники туристичних, громадських організацій, краєзнавці, студентська молодь та представники громадськості.

Фото ілюстративне

У Чернівцях 5 жовтня стартує конкурс на кращу тематичну екскурсію «Авторська екскурсія містом Чернівці». Мета — збільшити різноманітність тематичних екскурсій для туристів, які відвідують Чернівці та популяризації нових, сучасних  конкурентоспроможних туристичних маршрутів.

Про це повідомляє Чернівецька міська рада.

Рішення про проведення конкурсу ухвалив виконавчий комітет Чернівецької міської ради.

«Конкурс є відкритим, немає обмеження кількості учасників і проводиться у чотири тури з жовтня по грудень 2023 року», – йдеться у повідомленні. 

До участі у конкурсі запрошують екскурсоводів, представників туристичних, громадських організацій, краєзнавців, студентську молодь та представників громадськості.

Вам буде цікаво: Про «татка» Чернівців бургомістра Кохановського, за часів якого місто розвинулося до рівня європейських столиць

Взяти участь у конкурсі можна індивідуально та колективно (з визначеним представником).

Заявки на участь можна подати з 5 жовтня до 24 листопада цього року.

Для участі треба подати заяву з конкурсною документацією департаменту соціально-економічного розвитку та стратегічного планування міської ради на e-mail: [email protected] та друкованому вигляді, за адресою: Чернівці, вулиця Ольги Кобилянської, 3, кабінет № 12, 13.

За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном (0372)570933.

 

Коментарі