Новини

У Чернівецькому ліцеї №7 відновлюють повноцінне навчання: що відомо

Сергій Кізіма повертається на посаду директора ліцею №14, а в.о директора у ліцеї №7 стане заступниця з навчально-виховної роботи цього закладу Надія Кейван.

Відзавтра, 19 вересня, у Чернівецькому ліцеї №7 відновлюють повноцінне навчання.

Про це повідомляє пресслужба Чернівецької ОВА.

Сьогодні, 18 вересня, відбулося засідання робочої групи за участю батьків та педагогічного колективу закладу, депутатів Чернівецької обласної ради, заступника чернівецького міського голови Юрія Лесюка, начальниці Управління Державної служби якости освіти у Чернівецькій області Оксани Палійчук, начальниці Департаменту освіти і науки Чернівецької ОВА Оксани Сакрієр, правоохоронних органів Чернівецької области.

Відомо, що Сергій Кізіма надалі очолюватиме ліцей №14. Виконувачкою обовʼязків директора у ліцеї №7 стане заступниця з навчально-виховної роботи цього закладу Надія Кейван. Водночас правоохоронці будуть з’ясовувати законність звільнення попередньої керівниці ліцею №7 Світлани Рудько.

Раніше «Шпальта» писала, що у Чернівцях звільнили директорку ліцею №7 Світлану Рудько. Трудовий колектив на знак протесту взяв відпустку на 14 днів за власний кошт. Причина звільнення – систематичне невиконання без поважних причин обов’язків, які зазначені у трудовому договорі. За пів року директорка ліцею отримала три догани. Детальніше про це – за посиланням.

Коментарі