Афіша, Новини

У міській раді Чернівців розпочали третій набір на стажування для молоді

Реєстрація триває до 15 вересня. Після завершення стажування є можливість офіційно працевлаштуватися. 

Фото ілюстративне/Чернівецька міськрада

У Чернівцях триває третя хвиля набору на програму стажування для студентів та молоді при Чернівецькій міській раді. Реєстрація кандидатів відкрита до 15 вересня.

Про це повідомляє Чернівецька міська рада.

«Триває реєстрація на стажування у міськраді. Після його завершення є можливість офіційного працевлаштування», – йдеться у повідомленні.

Також зазначають, що проходити стажування можна за економічним, юридичним, інвестиційним, екологічним та архітектурним напрямками. Сюди ще відносять соціальну роботу та інші напрямки, що функціонують у міській раді. Для участи є вікові обмеження. Стажуватися можуть люди віком від 18 до 35 років.

Передусім до 15 вересня потрібно заповнити аплікаційну форму. Далі конкурсна комісія розглядатиме їх та відповідно до них проводитиме співбесіду з кандидатами. Члени комісії братимуть до уваги мотивацію та попередню громадську і соціальну активність, успішність у навчанні та роботі, якщо кандидат мав трудовий досвід.

Далі на стажерів чекають теоретичний, практичний, проєктний та звітний етапи. Термін стажування – 2 місяці. Графік узгоджують із працівниками міської ради.

Для проходження стажування необхідна довідка із закладу вищої освіти або документ про її здобуття.

Раніше «Шпальта» розповідала, що під час другої хвилі стажування шестеро стажерів отримали запрошення на роботу. Інші мали змогу реалізувати власні проєкти.

Коментарі