Новини

«Це не ремонт»: які додаткові роботи виконали у скейт-парку Чернівців за 1,6 мільйона гривень

Ремонт пошкоджених елементів підрядник виконає власним коштом.

У скейт-парку, що розташований у парку Шевченка у Чернівцях, встановили відеонагляд, додаткові лавиці та дві опори для освітлення. Територію озеленили та вистелили там спеціальне покриття для комфортної їзди. Ці роботи виконали за 1,6 мільйона гривень, які не були передбачені в основному проєкті.

Про це повідомив під час преспідходу заступник міського голови Василь Зазуляк.

Фото Василя Салиги

Ідеться про додаткові роботи, щодо яких Департамент інфраструктури та благоустрою уклав нову угоду з фірмою.

«Це не ремонт, про ремонт не йдеться. Проєктом не передбачили частину робіт в основному тендері. Ми побачили, що треба закупити деякі матеріали, зокрема придбали частину лавиць, дозамовили ще дві опори. Також вистелили додатковий шар зміцненого бетонного покриття. Воно довше зберігається та більш комфортне для їзди. Також в основний тендер не було внесено відеонагляд», – каже Василь Зазуляк.

На території скейт-парку висадили кущі та дерева.   

За словами Зазуляка, підрядник за власні кошти встановить захисні елементи на окремих фігурах, які найбільше пошкоджені.

«Деякі елементи скейт-парку пошкоджені, оскільки діти їздять на самокатах із пегами. Тому в таких місцях попросили підрядника виконати захист з неіржавного кутника», – зазначив заступник міського голови.

Василь Зазуляк зауважив, що з фонду субвенцій державного бюджету закупили лише гірку та два середні елементи для скейтпарку. Решту – купували за кошти міського бюджету.

 

Коментарі