Новини

У Чернівцях скасовують купівлю квитків у водіїв тролейбусів

Рішення розпочне діяти в червні. Водночас придбати одноразовий квиток для проїзду за готівку можна буде в терміналах «EasyPay», «City24», «iBox». 

Із червня в електричному транспорті Чернівців не можна буде придбати квиток у водія. Відповідне рішення ухвалили під час засідання виконавчого комітету Чернівецької міської ради.

«Плануємо вже з 1 червня цього року повністю усунути можливість оплати проїзду в міському електричному транспорті (тролейбусах — авт.) шляхом придбання у водія паперового квитка для разового проїзду», – зауважила виконувачка обов’язків директорки Департаменту транспорту та окремих питань комунального господарства Людмила Свирида.

Водночас придбати за готівку одноразовий квиток для проїзду у тролейбусі можна в терміналах «EasyPay», «City24», «iBox». Оплатити проїзд можна за допомогою транспортної картки, QR-коду застосунків «Приват24» та «EasyPay», а також використовуючи банківську картку.

Раніше Шпальта розповідала, що у комунальному громадському транспорті Чернівців 2 лютого почала діяти транспортна картка «Загальна».

Коментарі