Новини

росіяни обстріляли села на Дніпропетровщині, а авіація ЗСУ вдарила по їхніх чотирьох позиціях ЗРК: головне за ніч

Українська авіація влучила по чотирьох позиціях зенітних ракетних комплексів російських окупантів.

Фото: Генштаб

Уночі проти 21 січня російські війська продовжували накривати вогнем українські населені пункти. Є поранені та загиблі серед цивільних, а також руйнування.

російські снаряди цієї ночі знову прилетіли на Нікопольський район Дніпропетровщини. Ворог накрив вогнем із важкої артилерії Мирівську громаду — скерував приблизно 10 снарядів на село Вищетарасівка. Є руйнування.

Про це написав голова ОВА Валентин Резніченко.

На Харківщині росіяни продовжують тероризувати мирне населення області у прикордонних населених пунктах Куп’янського, Чугуївського та Харківського районів .

Про це повідомив очільник ОВА Олег Синєгубов.

Зокрема зі ствольної та реактивної артилерії, танків і мінометів окупанти обстрілювали Вовчанськ, Куп’янськ, Стрілечу, Вільчу, Огірцеве та інші населені пункти.

Сьогодні зранку ворожий снаряд влучив у приватний будинок — там загинула жінка 60 років. Поранення отримали та госпіталізовані жінка 45 років та 7-річна дівчинка.

Також вчора у Вовчанську отримав поранення 71-річний чоловік — його госпіталізували у середньому стані. У селі Ківшарівка Куп’янського району вчора теж був поранений цивільний чоловік 27 років — стан середній.

За минулу добу українська авіація завдала 18 ударів по районах зосередження російсько окупаційних військ і 4 — по позиціях його зенітно-ракетних комплексів.

Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

«Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 18 ударів по районах зосередження ворога», – йдеться у повідомленні.

Противник завдав 7 ракетних (3 з яких по містах Краматорськ і Гуляйполе) та 15 авіаційних ударів. Також здійснив 68 обстрілів із реактивних систем залпового вогню, зокрема по цивільній інфраструктурі Нікополя.

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Новоселівське, Площанка і Червонопопівка Луганської області та Білогорівка, Роздолівка, Васюківка, Красна Гора, Ягідне, Бахмут, Предтечине, Водяне і Мар’їнка на Донеччині.

 

Коментарі