Новини

На розвідувально-ударні комплекси: у фонді «Повернись живим» оголосили збір для ТрО

РУК мають єдину систему забезпечення засобами розвідки, вогневого ураження, зв‘язку, мобільності та профільного навчання інструкторами.

Ілюстрація: savelife.in.ua

Волонтерський фонд «Повернись живим» оголосив збір «ДОВГІ РУКи ТРО» сумою в 333 мільйони гривень. Його мета – створення у 31-й бригаді Сил ТрО РУК – розвідувально-ударних комплексів з мінометами калібру 120-мм. Волонтери закликали підтримувати бригади у різних областях.

«До 60-мм та 82-мм мінометів, які вже є на озброєнні у бригад ТрО, ми закупимо 120-мм міномети, які збільшать дальність вогневого ураження з 4 кілометрів до 7,1 кілометра», – кажуть у Фонді.

РУК мають єдину систему забезпечення засобами розвідки, вогневого ураження, зв‘язку, мобільності та профільного навчання інструкторами Фонду. Кожен розвідувально-ударний комплекс складається з:

– Мінометів калібру 120-мм – 6 штук;

– Прохідних пікапів – 3 штуки;

– Радіостанцій Motorola – 14 штук;

– Приладів нічного бачення (ПНБ) – 9 штук;

– Квадрокоптерів DJI Mavic 3 p + додаткові батареї – 3 штуки;

– Starlink – 3 штуки;

– Планшетів із ГРК «Armor» – 8 штук;

– ДБЖ (1 кВ) – 3 штуки;

– Інверторних генераторів (1,6 кВ) – 3 штуки;

– Біноклів із сіткою та компасом – 3 штуки.

«Оскільки Сили ТрО сформовані за регіональним принципом, просимо вас підтримувати бригади у різних областях. В залежності від кількості бригад у регіоні, збираємо на кожен від 10,8 мільйона гривень до 32,4 мільйона гривень», – зазначили у Фонді.

Раніше ми писали, що в Чернівецькому ліцеї №19 зібрали 100 тисяч гривень на автомобіль для ЗСУ.

Коментарі