Новини

росіяни залишили Херсон без світла та посилили обстріли на Харківщині: головне за добу

Херсонобленерго вже працює над усуненням проблеми.

Roman Pilipey for EPAimages

російські військові продовжують постійно обстрілювати Херсон: цього ранку місто залишилося без світла. Також росіяни почали інтенсивніше обстрілювати Харківщину. Про це йдеться у повідомленнях обласних військових адміністрацій та зведенні Генштабу.

Херсон
За добу 30 листопада військові рф 34 рази обстріляли територію Херсонщини. Загинула одна людина, двоє отримали поранення. Вранці 1 грудня внаслідок ворожих обстрілів Херсон знову залишився без світла.

Дніпропетровщина
Вночі російські військові атакували дві громади Нікопольського району. Вдарили вісім разів із «Градів» та важкої артилерії по Марганецькій та Червоногригорівській громадах. За попередньою інформацією, поранених немає.

Харківщина
окупанти збільшили інтенсивність обстрілів Куп’янського району у декілька разів. Упродовж доби росіяни постійно завдавали артилерійських ударів по населених пунктах прикордонних громад району. Поранених чи загиблих за останню добу немає.

Фронт
За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки російських окупантів у районах населених пунктів: Новоселівського, Стельмахівки і Білогорівки на Луганщині та Білогорівки, Яковлівки, Бахмута, Курдюмівки, Красногорівки, Кам’янки, Водяного, Первомайського і Мар’їнки на Донеччині.

Коментарі