Новини

Бешлей не поновлюватиметься на посаді директора департаменту – написав заяву на звільнення

Суд поновив Володимира Бешлея на посаді директора департаменту ЖКГ, проте він вирішив не повертатися на роботу до міської ради.Володимир Бешлей, якого нещодавно поновили на посаді директора розформованого департаменту ЖКГ Чернівецької міської ради, написав заяву на звільнення. Про це журналістам Шпальти повідомив керівник юридичного управління міської ради Сергій Венгринюк.

«Роман Клічук своїм розпорядженням поновив на роботі звільненого працівника. Проте одразу після цього Бешлей написав заяву на звільнення. Ймовірно це через те, що він вже працює в Міністерстві оборони», – зазначає начальник юридичного управління.

У пресслужбі міської ради Шпальті повідомили, що зазначене судове рішення засобами поштового зв’язку до Чернівецької міської ради на разі не надходило. Водночас згідно з рішенням суду, Володимира Бешлея поновили на посаді директора Департаменту житлово-комунального господарства Чернівецької міської ради. Проте, сам ексчиновник написав заяву на звільнення одразу після поновлення.

Раніше, ми писали, що Верховний Суд поновив Бешлея на посаді директора розформованого в Чернівцях департаменту. Нагадаємо, колишній посадовець Чернівецької міської ради просив суд визнати незаконним розпорядження міського голови Романа Клічука про своє відсторонення і подальше звільнення з посади.

Коментарі