Новини

Патрон отримав від ЮНІСЕФ титул Пса Доброї Волі

Найвідомішого українського пса та талісмана ДСНС залучатимуть до підтримки психічного здоров’я дітей та популяризації теми мінної освіти та безпеки.

Фото ДСНС, dsns.gov.ua

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) та представники Пса Патрона, за участі самого Патрона, підписали Меморандум про співпрацю.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Документ поглиблює співпрацю фонду та відомого пса у підтримці психічного здоров’я дітей та популяризації теми мінної освіти та безпеки.

У межах Меморандуму ЮНІСЕФ та Пес Патрон інформуватимуть українців про ризики вибухонебезпечних предметів, зменшення ризиків надзвичайних  ситуацій через війну, підтримку ментального здоров’я та психосоціальну підтримку дітей, підлітків, молоді, їхніх опікунів та освітян.

Окрім домовленостей, Пес Патрон отримав титул від ЮНІСЕФ в Україні «Пса Доброї Волі». Адже він — справжній друг дітей в Україні, який не тільки захищає їх від мін, а й допомагає підтримувати психічне здоров’я дітей.

«Немає дитини в Україні, яка б не знала про Пса Патрона. Патрон завоював довіру та серця всіх українців, і спільно з ЮНІСЕФ Патрон буде просувати вкрай важливі речі для українського суспільства, такі як мінна просвіта та психічне здоров’я. Спостерігати та комунікувати з ним – це допомагає не тільки малечі, але і дорослим подолати стрес та підняти настрій», — сказав голова Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Мурат Шахін.

Наразі запустили AR-маску в Instagram зі Псом Патроном. Це — частина кампанії «Спільно до навчання» для підтримки дітей, які навчаються вдома. Пес Патрон стане помічником для дітей і підлітків, який щодня надаватиме поради та підказки в навчанні.

Коментарі