Новини

У Чернівцях спіймали чоловіка, підозрюваного у вбивстві патрульної: під час затримання він помер

Під час переслідування чоловік застосував зброю.

Фото: Патрульна поліція України

У Чернівцях затримали чоловіка, який 3 жовтня стріляв у патрульних поліціянтів. Одна патрульна загинула, а її напарник, який отримав два поранення, наразі шпиталізований.

Про це повідомили під час брифінгу ГУ Нацполіції в Чернівецькій області.

«Поліція весь цей час проводила оперативно-розшукові дії й вела безпосереднє переслідування, моніторивши камери в місті», – розповів начальник Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області Руслан Дударець.

Так, завдяки слідчим діям вдалося знайти будинок підозрюваного. Під час переслідування поліціянтами він застосував зброю. У ході затримання чоловік отримав поранення та помер у кареті швидкої. З працівників поліції ніхто не постраждав.

Підозрюваний є уродженцем АР Крим, був зареєстрований у Житомирській області. Йому було 53 роки.

Раніше ми писали, що під час виконання службових обов’язків загинула 22-річна патрульна, молодша лейтенантка поліції Таїсія Татарин.

Фото: Патрульна поліція України

Екіпаж Таїсії Татарин та Олександра Гуцула прибув на виклик про розбещення неповнолітніх. Заявниця повідомила, що біля школи невідомий чоловік показує статеві органи дітям. Патрульні розшукали громадянина. Як з’ясувалося, чоловік мав із собою зброю та здійснив низку пострілів по інспекторах. Поліціянтка отримала смертельне вогнепальне поранення, її напарника шпиталізували. За словами правоохоронців, він отримав два поранення, одне з яких влучило в бронежилет. Речові докази з місця події вилучили.

Коментарі