Новини

Збиті ракети над Одесою та обстріли Дніпропетровщини: головне за ніч

рф продовжує зосереджувати основні зусилля на Сєвєродонецькому та Бахмутському напрямках.

Фото ілюстративне/Автор: Макс Левін

У ніч проти 20 червня російські військові обстріляли Дніпропетровщину та Одещину. На фронті росіяни не мають великого успіху, тому накопичують військову техніку та особовий склад. Зібрали головне за ніч.

Дніпропетровщина

російські окупанти обстріляли з артилерії Криворізький район Дніпропетровської области. У Великій Костромці згорів будинок, люди не постраждали. А в Новомосковському районі рятувальники другу добу продовжують боротися з пожежею, що виникла через ракетну атаку. Про це повідомив голова ОВА Валентин Резніченко.

Донбас

За останню добу росіяни вбили щонайменше двох мирних жителів на Донеччині, ще 12 людей отримали поранення. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

Загалом рф продовжує зосереджувати основні зусилля на Сєвєродонецькому та Бахмутському напрямках. Місто Сєверодонецьк ЗСУ контролюють на третину, але росіяни кидають туди нову живу силу. Крім цього, вони інтенсивно застосовують авіацію.

Запоріжжя

На Запоріжжі росіяни накопичують військову техніку, ймовірно, у відповідь на успішні контратаки ЗСУ. Підкріплення кидають зокрема на лінію Дніпрорудне-Василівка-Оріхів. Про це повідомили в американському Інституті вивчення війни.

Одеса
росіяни намагалися обстріляти Одещину: вночі випустили ракети по Білгород-Дністровському району, а вранці — по Одесі. Обидві ракети збили сили ППО. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Коментарі