Новини

Вибух паливного резервуара на Дніпровщині та обстріли Сумщини і Криворіжжя: головне за ніч

При гасінні пожежі на Дніпропетровщині загинув один рятувальник, ще двоє отримали опіки.

Обстріли Сумщини/Сумська ОДА

Увечері 18 червня російські війська знищили нафтобазу на Дніпропетровщині, а вночі обстріляли Сумщину, Харківщину та Криворіжжя.

Дніпропетровщина

На Дніпропетровщині у Новомосковському районі три російські ракети зруйнували нафтобазу, виникла пожежа. Рятувальники намагаються загасити вогонь вже 14 годин. Зранку 19 червня там вибухнув резервуар з паливом, один з рятувальників загинув. Ще двоє — отримали опіки. Загалом від обстрілу постраждали 13 людей. Про це повідомив керівник Дніпропетровської ОВА Резніченко.

Сумщина
Вночі з російської території обстріляли житлові квартали Середино-Буди на Сущині. Пошкодили щонайменше десять будинків, один — повністю зруйнований. Про це повідомив керівник ОВА Живицький.

Київщина

Вранці у Вишгородському районі на Київщині сили протиповітряної оборони збили російський повітряний об’єкт. Про це повідомили в Київській ОВА.

Харків

На Харківському напрямку росіяни намагаються утримувати зайняті рубежі та обстрілюють позиції наших військ. Вночі війська рф завдали авіаційних ударів по населених пунктах Тимофіївка та Цапівка.

Кривий Ріг

На Криворізькому напрямку війська рф обстріляли з реактивних систем залпового вогню у райони населених пунктів Червоний Яр та Кобзарці.

Сєверодонецьк

На Сєвєродонецькому напрямку російські окупанти продовжують здійснювати обстріли у районах населених пунктів Лисичанськ, Борівське, Біла Гора та Устинівка.

 

Коментарі