Новини

Україна здобула три медалі у другому етапі Діамантової ліги з легкої атлетики

Українські спортсменки вибороли дві срібних та одну бронзову медаль.

Марина Бех-Романчук

Дві українські бігунки Анна Рижикова й Вікторія Ткачук та стрибунка Марина Бех-Романчук вибороли дві срібних та одну бронзову медалі у другому етапі Діамантової ліги з легкої атлетики.

Першими стартували бігунки Анна Рижикова та Вікторія Ткачук, яким вдалося вибороти бронзу та срібло відповідно, повідомляє Суспільне.

Ткачук випередила Рижикову та інших конкуренток у боротьбі за «срібло» на останніх 50 метрах дистанції. А переможницею забігу стала Мухаммад.

Спортсменки протистояли кільком зірковим опоненткам. Серед них — срібна призерка Олімпіади-2020 у бігу на 400 метрів з бар’єрами Далайла Мухаммад. А також бронзова призерка Ігор у Токіо в естафеті Джаньєв Рассел. Та призерка південноамериканських змагань з бігу Джанна Вудрафф.

Ще одну нагороду Україні принесла стрибунка Марина Бех-Романчук. Вона розпочала змагання зі спроби на 6.55 метра. З другої спроби стрибунка покращила результат до 6.66 м. Наступні чотири спроби українки не були зараховані через заступи. У підсумку друга спроба Бех-Романчук лишилася найкращою та принесла їй «срібло».

На минулому етапі Діамантової ліги в Досі вона завоювала «срібло» в потрійному стрибку.

 

Коментарі