Новини

У боях за Україну загинули ще два військові з Буковини

Це молоді чоловіки 30-ти та 32-років.

На фото: Максим Залевський

У боях проти російської армії загинули військові з Чернівців та села Нижніх Станівців — Максим Залевський та Костянтин Герман.

32-річний Максим Залевський народився у Чернівцях. Про це пише Суспільне з посиланням на речницю Чернівецького обласного центру комплектування Тетяну Попович.

Зазначають, що Максим загинув приблизно три дні тому в боях у Новій Каховці, що на Херсонщині. Він служив у десантно-штурмовій бригаді. 

У нього залишилося двоє доньок. 

Прощання з військовим відбудеться 9 березня о 12:00 на Годилівському кладовищі.

Костянтину Герману було тридцять. Про втрату повідомила на фейсбук-сторінці Ольга Довганюк, пише molbuk.ua.

Костянтин народився у селі Нижніх Станівцях. З 2014 року приєднався до лав ЗСУ, служив у десантно-штурмовій бригаді.

«Війна… як багато сліз, жалю, страху і втрат вкладене у зміст цього слова. Всі ми повинні знати, пам’ятати і вшановувати наших героїв. Тих, які ризикують своїм життям, щоб ми зустріли світанок. Герман Костянтин був справжнім патріотом та захисником для своєї родини і країни.

2022 рік став ще важчим для нашої країни, тому Костянтин не залишився осторонь і мужньо відстоював нашу незалежність. Він став справжнім героєм для своєї родини, близьких, друзів та для всіх нас», — ідеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у боях за Україну загинули жителі Сокирян та Ванчиківців — Віктор Урсул та Марин Мельников.

У бою проти російських загарбників загинули двоє буковинців: Павло Павленко та Іван Гай. Також за незалежність своє життя віддав Денис Гринчук із Глибоччини. Він мав звання старшого солдата.

5 березня у Чернівцях прощалися з командиром десантно-штурмового відділення, головним сержантом Андрієм Кицелюком

 

Коментарі