Новини

Накопичував усе життя: 82-річний буковинець віддав 400 тисяч гривень Збройним силам України

Житель Новодністровська перерахував 100 тисяч гривень та 10 тисяч доларів на потреби української армії.

Фото з фб-сторінки Наталі Цимбалюк

82-річний мешканець Новодністровська Микола Шевчук перерахував на потреби Збройних сил України 100 тисяч гривень та 10 тисяч доларів.

Про це повідомила голова Новодністровська Наталя Цимбалюк у фейсбуку.

«Війна об’єднує, війна розчулює, війна згуртовує! Що таке війна? Наше старше покоління знає ще краще, ніж ми. Бо в їхньому житті це друга кривава війна. Шевчук Микола Григорович завжди небайдужий до долі країни і до долі нашої громади. Свою небайдужість довів реальними справами! Все, що накопичував за роки свого життя, передав для порятунку нашої країни, щоб ми перемогли клятого ворога!» — написала голова громади.

Вона додала, що громада пишається вчинком свого мешканця.

«Україна завжди буде переможницею, бо тут живуть найкращі люди у світі!» — зазначила Наталя Цимбалюк.

Водночас у коментарях під цим дописом користувачі почали просити контакти чи номер банківської карти Миколи Шевчука, аби переказати кошти чи привезти продукти.

Нагадаємо, що у Конотопі на Сумщині військові російської федерації вимагали у місцевої влади віддати місто під контроль. Погрожували тим, що на місто наведена артилерія.

Водночас за тиждень повномасштабної російсько-української війни у Чернівецькій області вже чотири рази пролунав сигнал повітряної тривоги. Втім, багатьом буковинцям досі незрозуміло, за яких обставин вмикають тривожні сирени. Тож коли та чому вмикають сирени — читати тут.

А Уряд України перезавантажує гарячу лінію для оперативного збору запитів із гуманітарних питань. 1545 – номер гарячої лінії. Про що варто повідомляти на гарячу лінію — читайте тут.

Коментарі