Новини

Скупчення людей немає: як курсують автобуси та потяги з Чернівців

Залізничний та автовокзал Чернівців працюють у звичному режимі.

Архівне фото Шпальти

Залізничний вокзал у Чернівцях працює у звичному режимі.

Про це Шпальті повідомив черговий вокзалу.

«Інформації про скасування  потягів немає. Наразі всі курсують у звичному режимі. Більшість людей повертає квитки, а не купує. На вокзалі ажіотажу немає, все спокійно», — зазначив черговий.

На Центральному автовокзалі міста також немає скупчення людей чи ажіотажу. Він працює у звичному режимі, проте є скасовані рейси, повідомили у касі автовокзалу.

«У бік Харкова, Одеси, Дніпра та Києва автобусів немає. Є лише по районах. Більше я не можу нічого вам сказати, адже інформація може змінитися будь-якої хвилини», — зазначила касирка.

Нині на офіційному сайті Центрального автовокзалу є інформація про те, що були скасовані сьогоднішні рейси з Чернівців до:

— Кам’янця-Подільського;

— Кишинева;

— Борщова;

— Рівного;

— Хмельницького та области;

— Польщі;

— Бельці (Молдова).

Також скасували деякі сьогоднішні міжрайонні рейси, зокрема до Новоселиці, Сокирян, Новодністровська, Хотина, Кельменців.

І немає завтрашнього рейсу з Чернівців до Хмельницького.

Нагадаємо, Україна ввела воєнний стан на всій території через те, що Росія розпочала повномасштабну війну проти нашої країни. Через це чернівецькі школи перейшли на дистанційну форму навчання. Водночас в області все працює в штатному режимі.

Коментарі