Новини

Можливі затримки: як працює пошта у Чернівцях та Україні

Укрпошта повідомила про те, що сьогодні, 24 лютого, жодне відділення не працює.

Фото chuttersnap, unsplash.com

Відділення Укрпошти сьогодні, 24 лютого, не працюють у зв’язку з введенням воєнного стану в країні.

Про це повідомляє Укрпошта у фейсбуку.

«У зв’язку з введенням воєнного стану, заради збереження вашої безпеки та безпеки наших працівників, відділення Укрпошти не будуть працювати 24 лютого. Як тільки ситуація дозволить, ми одразу доставимо вам посилки та пенсії, а поки будемо їх зберігати», — мовиться у повідомленні.

Також зазначають, що авіаперевезення призупинені.

«Наразі небо над Україною тимчасово обмежено для авіаперевезень. Стежимо за ситуацією і за потреби будемо розгортати наземні шляхи доставки. Дякуємо за розуміння і бажаємо всім миру!», — повідомляє Укрпошта.

Натомість Нова пошта повідомляє про те, що більшість їхніх відділень працює.

«Але оскільки ситуація постійно міняється, просимо вас не зволікати і забирати свої посилки. Хочемо також наголосити, що через ситуацію на дорогах можливі затримки відправлень», — мовиться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що відправка посилок в Донецьку та Луганську область повністю заблокована.

Вам буде цікаво: Протидія фейкам: де отримувати офіційну і достовірну інформацію щодо війни з Росією

Станом на 12:00, більшість відділень Нової пошти не працюють у Харкові, Полтаві, Маріуполі, Києві, Дніпрі, декілька – в Одесі та Львові.

Про те, що не працюють відділення Нової пошти у Чернівцях, інформації немає.

Нагадаємо, що Росія почала повномасштабну війну проти України. Голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук та мер Чернівців Роман Клічук закликали буковинців іти у військкомати та долучатися до оборони країни.

Водночас на автовокзалі та залізничному вокзалі міста скупчення людей немає, а потяги та автобуси курсують у звичному режимі.

 

Коментарі