Новини

Ремонт на вулиці Кармелюка завершать не раніше березня: чому

До тендерів будуть прописувати жорсткіші вимоги щодо термінів виконання робіт.

У Чернівцях оголосять новий тендер, аби завершити капітальний ремонт вулиці Кармелюка. Про це «Шпальті» сказав заступник міського голови Василь Зазуляк.
З підрядною фірмою «Євродор», яка капітально ремонтувала вулицю досі, розірвали договір та оштрафували її майже на півтора мільйона гривень. Причина — не встигли вчасно виконати роботи. 

«Проведемо експертизу та переоцінимо виконані роботи на вулиці, підрахуємо, скільки коштів на це потрібно. Тоді оголосимо тендер та виберемо переможця. Підрядник не уклав верхній шар асфальту, частково зробив тротуари. Там залишилося до місяця роботи», — каже Василь Зазуляк.

Крім того, заступник мера зазначив, що відтепер у тендерах будуть прописувати жорсткіші вимоги щодо термінів виконання.

На запитання, чи є вірогідність того, що тендер виграє знову фірма «Євродор», посадовець відповів, що на неї накладено санкції. Крім того, тендери будуть прописані жорсткіші, а це унеможливить виграти «своїм» фірмам, як це бувало раніше.

На проведення тендеру та завершення робіт на вулиці Кармелюка потрібно близько трьох місяців. Тож роботи тут завершать не раніше березня-квітня 2022 року, якщо не «зірвуть» тендер.

Нагадаємо, ремонтні роботи на вулиці Кармелюка обіцяли завершити в грудні 2021 року.

Раніше ми писали про те, чому вулицю Кармелюка так довго ремонтують та чи завершать роботи цьогоріч.

 

Коментарі