Офтоп

Розіграш гаджетів та поїздки на двох до європейського Діснейленду від МТА

Усі, хто здійснив покупку в мережі «МТА» на 500 і більше гривень, автоматично стають учасниками масштабного розіграшу.

Мережа магазинів техніки й електроніки «МТА» запустила в грудні передсвяткову акцію. За її умовами, кожен, хто зробив покупку на 500 і більше гривень, візьме участь у розіграші подарунків. Покупці з чеком понад 1000 гривень позмагаються за головний приз – поїздку до європейського Діснейленду в Парижі.

«Дива трапляються! Особливо напередодні Нового року, коли так хочеться небуденности, емоцій, перезавантаження й справжнього свята. Йдеться не лише про дітей. Дорослим теж важливо здійснювати власні мрії, загадувати бажання та вірити в дива.

Ми помітили, що останнім часом навколо відбувається надто мало чудес. Тож підготували 100 новорічних подарунків для своїх покупців. Головний приз – поїздка на двох осіб до паризького Діснейленду», — йдеться у блозі МТА.

Стати учасником акції можна ще до 31 грудня. Зокрема потрібно зробити покупку в магазині чи на сайті mta.ua, щоб:

— отримати один зі 100 призів щопонеділка;

— виграти сімейну подорож до Марн-ла-Валле в Disneyland Paris. 

Перший розіграш відбувся 13 грудня. Під час нього обрали 25 випадкових людей, які виграли смартфон, навушники, акустичну техніку чи інші гаджети й аксесуари. Наступні етапи проведуть 20, 27 грудня і 3 січня. А 10 січня розіграють головний приз – подорож на двох до Діснейленду в Парижі.

Всі події транслюватимуть на YouTube та в соцмережах МТА. Детальніше про умови акції читайте тут.

 

Коментарі