Новини

Чернівецька школа сценічного мистецтва для дорослих і дітей «Grate Stage» оголошує набір на акторські та ораторські курси

Записатися можуть усі охочі віком від 15 років.

Чернівецька школа сценічного мистецтва для дорослих і дітей «Grate Stage» запрошує містян на акторські й ораторські курси.

Засновницею школи є режисерка театру «Темп» Марта Шумілова-Лисякова та завідувачка відділу сприяння і розвитку кіномистецтва БЦКМ Тетяна Маслюк.

Зараз школа оголосила набір на декілька акторських та ораторських курсів:

— базовий акторський курс «Перезавантаження» під керівництвом Марти Шумілової-Лисякової;

— курс ораторського мистецтва під керівництвом Тетяни Маслюк.

Базовий акторський «Перезавантаження»

«Отримані знання та вміння будуть корисні тим, хто хоче відчути себе актором чи акторкою, бажає успішно виступати публічно і просто вміти бути розкутим, навчитися імпровізувати і керувати собою. Адже акторські техніки необхідні не тільки для акторів, а й для зовсім різних сфер діяльности, пов’язаних із комунікацією.

Успішні переговори, продажі, презентації, публічні виступи вимагають базових знань та вмінь акторської майстерности», — розповідає Марта Шумілова-Лисякова.

Для запису на курс:

Пишіть у messenger або viber:

+38099-210-48-45

Або ж телефонуйте:

+38 068 033 57 07

Курс «Ораторське мистецтво»

Загальна ціль цього курсу — навчитися якісно доносити свою позицію до слухачів, володіти собою під час виступу, використовуючи технічні прийоми впливати на людей.

Курс рекомендують усім, хто хоче навчитися публічно виступати, побороти страхи перед публікою та ефективно доносити свою думку до авдиторії.

Для запису на курс:

пишіть у месенджер або viber;

або ж телефонуйте:

+38 098 585 66 39

На курси можуть записатися усі охочі з 15 років.

Нагадаємо, школа сценічного мистецтва для дорослих і дітей «Grate Stage» відкрилася у Чернівцях минулого року.

У коментарі «Шпальті» Марта Шумілова-Лисякова розповіла, що ідея створення сценічної школи у неї була давно, проте час на це знайшовся тільки під час карантину. Набирають у школу дітей від трьох років. Навчатися тут можуть і дорослі.

«Маючи десятирічний досвід роботи в театрі, нам є що сказати і є чого навчити. Це авторські методики, набуті шляхом навчання, майстер-класів, семінарів та величезного досвіду.

Мета школи – це виховати армію творчих, креативних, сучасних, відкритих, сміливих та освічених учнів, які будуть майбутніми лідерами нашої країни. Не обов’язково в творчій галузі, адже навики і знання, здобуті у нашій школі, дають всебічний розвиток, який можна застосувати в майбутньому у будь-якій  професії! Виховання можна і потрібно починати з раннього дитинства. Ми набираємо учнів із трьох років. Але ніколи не пізно почати, тому вік необмежений. Є дитячі групи, а також для дорослих»,розповіла співзасновниця школи.

У програмі школи такі курси:

– акторська майстерність;
– сценічна мова;

— сценічна пластика та рух;
– вокал;
– спецкурс «Базовий акторський»;
– спецкурс «Ораторське мистецтво»;
– спецкурс «Маленький правознавець».

 

Коментарі