Новини

У Чернівцях відкривають авторську школу сценічного мистецтва для дітей та дорослих

Тут вчитимуть, як поводитися перед публікою дітей від трьох років. Вік учнів сценічної школи необмежений. 

Photo by Kyle Head, Unsplash

З вересня у Чернівцях запрацює школа сценічного мистецтва для дорослих і дітей «Grate Stage». Засновником школи є режисерка театру «Темп» Марта Шумілова-Лисякова та актриса театру Тетяна Маслюк.

У коментарі «Шпальті» Марта Шумілова-Лисякова розповіла, що ідея створення сценічної школи у неї була давно, проте час на це знайшовся тільки на карантині. Набирають у школу дітей від трьох років. Навчатися тут можуть і дорослі.

«Маючи десятирічний досвід роботи в театрі, нам є що сказати і є чому навчити. Це авторські методики, які набуті шляхом навчання, майстер-класів, семінарів та величезного досвіду.

Мета школи – це виховати армію творчих, креативних, сучасних, відкритих, сміливих та освічених учнів, які будуть майбутніми лідерами нашої країни. Не обов’язково в творчій галузі, адже навики і знання, здобуті у нашій школі, дають всебічний розвиток, який можна застосувати в майбутньому у будь-якій  професії! Виховання можна і потрібно починати з раннього дитинства. Ми набираємо учнів з трьох років. Але ніколи не пізно почати, тому вік необмежений. Є дитячі групи, а також групи для дорослих», – розповіла співзасновниця школи.

У програмі школи такі курси:

– акторська майстерність
– розвиток мови
– вокал
– спецкурс «Базовий акторський»
– спецкурс «Ораторське мистецтво»
– спецкурс «Маленький правознавець».

Сценічна школа знаходиться за адресою площа Театральна, 5.

Наразі триває набір у школу, подати заяву на навчання можна до 30 серпня. Записатися на курси можна за посиланням. 

 

Коментарі