Новини

Українські вчителі зможуть отримувати безкоштовну допомогу та консультацію в роботі з комп’ютерами

Покрокове вирішення проблем та поради, як уникнути їх у майбутньому, можна буде отримати цілодобово.

Міністерство цифрової трансформації України запускає безкоштовну комп’ютерну допомогу для вчителів шкіл. Освітяни зможуть проконсультуватися з будь-яких технічних питань на порталі Support.ua.Цифрова освіта. Про це повідомляє пресслужба міністерства.

В міністерстві зазначають, що на платформі вчителі зможуть отримати допомогу з ефективного налаштування та підготовки комп’ютерного обладнання, зокрема вирішити такі проблеми, як встановлення чи використання програм або зависання та перегрівання техніки. Покрокове розв’язання проблем і поради, як уникнути їх у майбутньому, можна буде отримати цілодобово. Крім того, вчителів можуть консультувати щодо роботи комп’ютерного обладнання у Viber-чаті «Дія.Цифрова освіта – чат».

Для отримання допомоги необхідно зайти на портал Support.ua.Цифрова освіта та залишити заявку.

«Ми розуміємо, що в сучасних умовах значно зросла потреба у навчанні громадян цифрової грамотности. Допомогти вчителям подружитися з новими технологіями та вдало підготуватися до навчального року — важлива складова спільного проєкту нашої компанії з “Дія.Цифрова освіта”», — каже директор SUPPORT.UA Євген Кірій.

Раніше ми писали, що в Україні створюють платформу для обміну досвіду між учителями. Завданням платформи буде підтримка та об’єднання вчителів, підвищення їхньої кваліфікації та покращення системи освіти.

Коментарі