Афіша, Новини

Імпровізаційні вистави та музична програма: у Чернівцях проведуть гумористичний фестиваль «Острів ЧЕ»

Фестиваль триватиме 24 години — події відбуватимуться на площах міста і в комплексі «Аква-плюс».

11 вересня у Чернівцях проходитиме гумористичний фестиваль. На святі планують шість подій, які відбуватимуться протягом 24 годин. Організатори запланували вистави, концерти, танці, масові снідання та навіть швидкісне поїдання хот-догів! Про це повідомляють на сторінці фестивалю у Фейсбуці.

Ведучими цієї ярмарки є харківський «Інародний театр абсурду Воробушек». «Воробушек» — це театр, що працює в жанрі комедійного абсурду. Цього року коміки стали переможцями Ліги Сміху.

Розклад подій на фестивалі «Острів ЧЕ»:

7.00 — вистава  «Сутрєца» від Воробушка. Це детективна історія з повноцінною драматургією, інтригою та інтерактивом з глядачами. Адреса — Театральна площа, 5.

9.00 —  На Соборній площі проходитиме масове снідання, яким керуватиме Ігор Місевич.

12.00 — Театр «Воробушек» покаже як навчитися імпровізувати так, щоб всі повірили. У дворику ратуші  актори дадуть майстер-клас та покажуть повноцінну «Довгу імпровізація Воробушка». Зазначають, що це не зовсім традиційна вистава, а реальна, жива імпровізація, коли на сцені вже і зараз, при тобі, генеруються жарти, сценки й історії. Адреса — Центральна площа 1.

15.00 — «Тусовка» з кавою і хотдогами та конкурс на швидкісне поїдання хотдогів і песиків. Адреса — Театральна площа.

18.00вистава «Червоне, чорне і знову червоне» від Дикого театру. Організатори обіцяють, що це вистава яка водночас шокуватиме та захоплюватиме. Адреса — Музей під відкритим небом.

 20.00 — на Театральній площі учасників фестивалю очікуватимуть автобуси, які відвезуть на Акву-плюс, де пройде музична частина фестивалю.

У музичній частині фестивалю братимуть участь такі виконавці як El Кравчук, Курган і Агрегат, Хамерман знищує віруси, Мирослав Кувалдін (the Вйо), Stelsi та t-Zhuk.

 

Чи будуть всі події безкоштовними, чи платними організатори поки не вказали, всі деталі про квитки на офіційній сторінці «Острів ЧЕ».

Коментарі