Новини

Телевізори та автомобіль: у Вінниці для вакцинованих містян проведуть розіграш

Це роблять, аби заохотити вінничан вакцинуватися від коронавірусу.

Фото Драйв

У Вінниці у межах акції «Вакцинуйся. Збережи життя» розіграють велосипеди, телевізори та автомобіль серед вакцинованих проти коронавірусу містян. Про це повідомляють у Вінницькій міській раді.

У зв’язку з новою хвилею епідемії коронавірусу, яку очікують восени, міська рада Вінниці вирішила мотивувати містян вакцинуватися та захистити себе від хвороби, зазначають у повідомленні.

«Наше завдання – не допустити, щоб ми опинилися у «червоній» зоні. Щоб у нас працювали всі підприємства критичної інфраструктури, магазини, транспорт.  Щоб діти ходили до школи, а не навчалися онлайн. Бо, на жаль, дистанційне навчання призводить до погіршення якости освіти. Ми всі повинні бути відповідальні за себе, своїх рідних і загалом за Вінницю», — каже міський голова Сергій Моргунов.

Для того, щоб усі змогли взяти у розіграші участь, його проводитимуть тричі: 19 жовтня, 15 листопада та 17 грудня. Реєстрація учасників акції розпочнеться 1 вересня. Так, 19 жовтня та 15 листопада розіграють по 15 телевізорів та 15 велосипедів. А 17 грудня — 20 телевізорів, 20 велосипедів та суперприз — автомобіль Toyota Corolla.

Зазначають, що вінничани, які не виграють призів у першому розіграші, автоматично стануть учасниками другого та третього.

Долучитися до акції зможуть усі жителі Вінницької міської територіальної громади віком від 16 років, які мають декларацію із сімейним лікарем і пройшли повний курс вакцинації.

Раніше ми розповідали, що в різних містах України заохочують вакцинуватися по-різному: наприклад, міський голова Івано-Франківська оголошує премії всім учителям, які щепляться до кінця літа, а у Дніпрі вакцинованим мешканцям обіцяють організувати безкоштовний проїзд у міському транспорті та квитки в кіно.

Коментарі