Новини

Олімпійці Ірині Коляденко подарували ще одну квартиру — свою вона віддала тренеру

Крім того, міська рада подарувала Ірині 100 тисяч гривень. Так влада хоче показати приклад підтримки спортсменів.

Фото: Моя Київщина

Українська борчиня Ірина Коляденко, бронзова медалістка цьогорічної Олімпіади в Токіо, передала квартиру, подаровану державою, своєму тренеру Володимирові Яременку. Після цього влада подарувала борчині ще одну квартиру. Про це повідомляє 5 канал.

Ще вчора, 25 серпня, Ірина написала на власній фейсбук-сторінці про те, що дарує свою квартиру тренеру. Таким чином вона хотіла йому подякувати за підтримку впродовж восьми років та вкладений час, оскільки у нього немає власного житла. Спортсменка розповідала, що своєї квартири в неї теж немає, і це завжди була її мрія, як і олімпійська медаль. Але, як каже борчиня, за всіма її перемогами стоїть одна людина. Тож її тренер, Володимир Яременко, заслуговує на такий подарунок.

Крім всього іншого, своїм вчинком Коляденко хотіла привернути увагу до проблеми того, що «тренерів у нашій країні залишають поза увагою», а вони вкладаються в результат спортсмена не менше за самого атлета.

Та вже за декілька годин після публікації Ірини у фейсбуку їй зателефонувала міська влада Ірпіня та повідомила, що вони подарують їй ще одну квартиру:

«Вирішили нашим містом та підприємцями вручити ще одну квартиру нашій Коляденко, показати приклад іншим. Якщо є така ситуація, треба вручати дві квартири», — заявив мер Ірпеня Олександр Маркушин.

Крім того, борчиню та її тренера міська рада привітала у прямому етері та подарувала 100 тисяч гривень. У міській раді розповіли про те, що будуть виносити питання присвоєння звання почесної громадянки Ірпеня Ірині Коляденко.

 

Коментарі