Новини

Олімпійка Ірина Коляденко віддала подаровану квартиру тренеру. Власного житла спортсменка не має

Так вона хоче йому віддячити за довгі роки підтримки.

Фото: Фейсбук-сторінка Ірини Коляденко

Українська борчиня Ірина Коляденко, яка цього року здобула бронзову медаль на Олімпіаді в Токіо, передала квартиру, подаровану державою, своєму тренеру Володимиру Яременку. Зараз спортсменка не має власного житла. Про це борчиня розповіла на своїй фейсбук-сторінці, передає Бабель. 

Квартиру у місті Ірпіні, де спортсменка зараз проживає, подарував їй голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін до Дня Незалежности.

Вже наступного дня, 25 серпня, борчиня повідомила, що дарує цю квартиру своєму тренеру. Як каже Коляденко, вона працює з ним близько восьми років. Тренер завжди був поруч та підтримував її.

«Щоб ви розуміли, був такий час, що він мені купував одяг. Його маленька донька Тетяна та його дружина не бачать його місяцями, тому що він постійно зі мною на зборах. Знаходив кошти, щоб підтримати мене передусім. Не маючи свого власного житла!» — розповіла Коляденко.

Спортсменка також розповіла, що свого житла у неї ніколи не було. І це її мрія, як і олімпійська медаль, яку вона здобула у Токіо. Також вона каже, що буде далі працювати над втіленням власних бажань.

Фото: Dogukan Karadag / UWW

Додамо, що на Олімпійських іграх 2020 Коляденко здолала представницю Латвії Анастасію Григорьєву та виборола бронзову нагороду. Для борчині це була перша Олімпіада.

Ірина Коляденко — чинна чемпіонка Європи, а також срібна призерка останнього чемпіонату світу. 22-річна спортсменка виступає у вазі до 62 кг у категорії «вільна боротьба».

Коментарі