Новини

Україні створили офіційну сторінку в Instagram

На сторінці публікуватимуть інформацію про популярні туристичні магніти, культурні події та фестивалі нашої країни.

Архівне фото

Міністерство закордонних справ України та Український інститут запустили офіційну сторінку України в інстаграм — @ukraine.uа

Про це повідомляє пресслужба МЗС.

«Нова англомовна сторінка має на меті просування позитивного іміджу України серед іноземної авдиторії. Вона уособлює сучасну країну, динамічну та інноваційну, яка перевершує очікування та закохує з першого погляду чи візиту», — мовиться у повідомленні.

На сторінці публікуватимуть інформацію про популярні туристичні магніти, культурні події та фестивалі. А також про інновації, можливості, Україну та українців.

Вам буде цікаво: Маловідомі туристичні місця Буковини зняли у проєкті «Таємна Мапа»

Створення та розвиток верифікованої сторінки України в інстаграмі — частина стратегічної роботи МЗС із формування позитивного іміджу України за кордоном. Цього року Міністерство вперше затвердило Стратегію публічної дипломатії. І в ній визначило основні підходи з формування міжнародного іміджу та репутації держави.

Зазначають, що в оформленні сторінки використовують світлини українських фотографів – партнерів фотобанку на офіційному сайті України та бренд України UkraineNOW.

У сторінки є майже сотня підписників і декілька дописів, зокрема і про буковинську радіолокаційну станцію «Памір», що на вершині гори Томнатик.

Наразі МЗС  розвиває три офіційні канали комунікації для просування України в світі: сайт України, сторінку у фейсбуку та сторінку в інстаграмі.

Коментарі