Новини

ВООЗ запустила українською сторінку про COVID-вакцинацію

На сайті публікуватимуть науково обґрунтовані доказові інформаційні матеріали.

Центр співробітництва Всесвітньої організації охорони здоров’я з безпеки вакцин запустив сторінку українською мовою про різні аспекти щеплення проти COVID-19. Відтепер на сайті публікуватимуть науково обґрунтовані доказові інформаційні матеріали, доступні українською мовою. Їх можна використовувати, зайшовши за посиланням тут.

Про це повідомляє у фейсбуку представництво ВООЗ в Україні.

«Ми раді запустити сторінку українською мовою щодо вакцинації від COVID-19 на сайті Центру співробітництва ВООЗ з безпеки вакцин і віримо, що це допоможе покращити довіру до вакцин на всіх рівнях», — заявив представник ВООЗ в Україні Ярно Хабіхт.

Також він зазначив, що надання науково обґрунтованої інформації про безпечність та ефективність вакцин грає надзвичайно важливу роль у забезпеченні високого охоплення щепленням медичних працівників, а також допомагає побудувати впевненість для подальшої комунікації між медиками та пересічними громадянами.

Раніше ми писали про те, що в Україні розпочалася четверта хвиля вакцинації. Станом на 23 червня в Україні зробили 2 149 244 щеплення проти COVID-19.

Коментарі