Новини, Репортаж

«Локація не лише для весіль, а й для культурно-мистецьких подій»: у Чернівцях відкрили ресторан «Івент Хол»

Ресторан «Івент Хол» відкрили на третьому поверсі розважального комплексу «Бартка».

У Чернівцях відбулося урочисте відкриття ресторану «Івент Хол». Він розташований на третьому поверсі розважального комплексу «Бартка».

Як розповіла «Шпальті» керівниця мережі «Гойра груп» Яна Дімітрова, «Івент Хол» — це не просто локація, де можна святкувати лише весілля і дні народження.

«Ідея такого ресторану зародилася давно, напевно, років 5 тому. І от під час карантину генерували думки, методи втілення. Врешті вирішили відкрити цей заклад у «Бартці». Ми з командою хотіли зробити такий ресторан, де святкували б не лише весілля і дні народження. Хочеться, щоб це був оазис, де проводитимуть різні події: презентації книг, пісень, освітні форуми, конференції тощо», — зазначає Яна Дімітрова.

Церемонію відкриття проводив, зокрема, зірковий ведучий Даніель Салем. Гостей пригощали смачними стравами від бренд-шефа закладу. Також були виступи відомих музичних гуртів Чернівців та Тернополя.

Бренд-шеф закладу Андрій Демчук привітав усіх із відкриттям. Він зазначив, що кухня у ресторані буде з буковинсько-європейським присмаком.

«Наша команда приготувала багато смачних новинок. Хочу зауважити, що всі мрії, всі смакові ваші вподобання можна втілити в нашому “Івент Холі”», — зазначив Андрій Демчук.

Також під час відкриття відбувся показ вечірніх і весільних суконь та чоловічих костюмів.

Яна Дімітрова каже, що таким чином хотіли продемонструвати, що «Івент Хол» відповідає будь-яким заходам.

За словами керівниці, ресторан оснащений за останнім словом техніки. Тут є проєктори, екрани, декілька видів освітлення та потужне музичне обладнання.

«Хочу дуже, щоб культурно розвивалося місто. Щоб у нас дизайнери проводили покази, презентації пісень. Щоб наш заклад не перетворився на локацію, де святкують лише весілля. Хочемо, щоб тут відбувалися мистецькі культурні події. Бажаємо, щоб “Івент Хол” був тим місцем, яке полюблять чернівчани і захочуть разом із нами відсвяткувати різні важливі події зі свого життя», — підсумовує Яна Дімітрова.

Фото Володимира Гуцула

Рекламна публікація

Коментарі