Новини

МАУ оголосили про відновлення рейсів із Києва до Варшави

Розклад рейсів дозволить забезпечити стикування з десятком міжнародних і внутрішніх рейсів через Київ. 

Фото Ross Parmly, unsplash.com

Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» (МАУ) продовжує відновлення рейсів, які були тимчасово припинені через вплив пандемії COVID-19. Зокрема, з 18 червня запускає рейси з Києва до Варшави (Польща).

Про це повідомила пресслужба перевізника на своєму сайті.

Рейси виконуватимуть щовівторка, щоп’ятниці і щонеділі за таким розкладом: Київ (KBP) – Варшава (WAW): виліт 9:55 (за місцевим часом) – прибуття 10:30 (за місцевим часом); Варшава (WAW) – Київ (KBP): виліт 14:05 (за місцевим часом) – прибуття 16:35 (за місцевим часом).

Зазначають, що розклад рейсів дозволяє забезпечити стикування з десятком міжнародних і внутрішніх рейсів через Київ (аеропорт «Бориспіль»), зокрема пасажири з Варшави зможуть зручно дістатися і в зворотному напрямку: в Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Івано-Франківськ, Херсон, Одесу, Кишинів (Молдова), Тбілісі, Батумі (Грузія), Тель-Авів (Ізраїль), Єреван (Вірменія), Стамбул (Туреччина), Дубай (ОАЕ), Баку (Азербайджан), Каїр (Єгипет).

Нагадаємо, Україна та Туреччина домовилися про розширення авіасполучення між країнами. Так, тепер українці зможуть літати до міста Газіпаші в провінції Анталія.

Коментарі